2015-10-22 01:19:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Az este önfeledt perceket tartogat

Napi horoszkóp október 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold hatására érzékennyé válik, sok minden megérinti a lelkét. Ezzel egy időben nyitottá válik más emberekre, és különleges találkozókat vonz az életébe a hosszú hétvégén. Hagyja magát meglepni!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold hatására a szép és érzelmes események jobban megindítják, mint máskor, ellenben az apró bosszúságok is jobban felháborítják ezen a napon. Délután nagy előnyt szerezhet magának egy vetélytársával szemben.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma, a közelgő hosszú hétvégének hála, az egész világ olyan lesz, mint egy nagy fészek, amelyben az emberek jól érzik magukat egymás közelében. Ma lehetősége lesz rá, hogy segítsen valakinek, és ha megteszi, biztosan nem kínozza majd lelkiismeret-furdalás.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold hatására csak az otthonában érzi magát teljes biztonságban. Este közelségre vágyik, a partnere segítségével kizárhatja a külvilág és a mindennapok problémáit.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A bolygók ma lehetővé teszik, hogy lustálkodjon, és a munkahelyén is csak szemlélődjön, de ha szándékosan szítja a feszültséget, könnyen stresszes helyzetbe sodorhatja magát.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold megnyugtatja önt, ezért érdemes belevágnia a hivatalos ügyek intézésébe, mert most türelmesen tud szembenézni a bürokráciával. Ma olyan emberekkel ismerkedhet meg, akik rajonganak önért, a tenyerükön hordozzák, és elhalmozzák minden jóval. Az este önfeledt perceket tartogat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold hatására ma felszabadultan nevet, akár egy kisgyerek, de sajnos a könnyek is hamarabb jelennek meg a szemében, ha valami rossz történik. Legyen türelmes és elnéző önmagával szemben is!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nagyon jó nap vár önre, tele pozitív meglepetésekkel – feltéve, hogy optimista és rugalmas tud maradni. Kiváló időpont adódik egy találkozóra ma este, de ne húzza sokáig a dolgot, este 9-re érjen haza.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai nap kedvez a művészeti törekvéseknek, és jó alkalom az otthona felújítására, dekorálására, de akár egy alapos nagytakarításra is. A barátságos hozzáállása ma vonzani fogja az anyagi lehetőségeket.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold nosztalgikus hangulatba ringatja. Este nyugodtan nézegesse az utazási prospektusokat, először gondolatban, majd a valóságban is meglátogathatja a távoli országokat, vagy azokat a helyeket, ahol egyszer már jól érezte magát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold ma először kicsit „kellemetlenkedik” ugyan, később mégis könnyeddé teszi ezt a napot. Kedvező energiák veszik körül, élvezze ki a jótékony hatásukat!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ébredés után gondolja végig az álmait, most könnyen megértheti a bennük rejlő üzeneteket. Estére szervezzen találkozót egy barátjával vagy barátnőjével, most végre alaposan kibeszélgethetik magukat, és a holnapi pihenőnap miatt azért sem kell izgulniuk, hogy lesz-e elég idejük az alvásra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: